Over Laros Beheer

Laros Beheer heb ik in 2010 opgericht met als doel het bieden van een betrokken dienstverlening op gebied van beschermingsbewind binnen de regio Zuid Holland.

Voordien heb ik het diploma HBO SJD behaald, 5 jaar gewerkt als invorderingsmedewerker bij de gemeente Rotterdam en 10 jaar gewerkt als schuldhulpverlener bij achtereenvolgens de gemeente Rotterdam voor 5 jaar en de gemeente Delft voor 5 jaar.

Gedurende deze periode heb ik mij gekenmerkt door een nauwkeurige werkwijze waarbij oog is voor het nakomen van afspraken naar betrokkenen. Hiervoor heb ik een gratificatie verkregen van zowel de gemeente Rotterdam als de gemeente Delft.

Wat mij aantrekt in de functie van bewindvoerder is de gelegenheid mij volledig te kunnen inzetten voor de belanghebbende. Vanuit de ervaring die ik heb opgedaan in mijn vorige functies, waar ik eerst het belang van de schuldeiser vertegenwoordigde en vervolgens een bemiddelende rol vervulde tussen de schuldeiser en de schuldenaar, heb ik een zekere bedrevenheid verworven in het afwegen van- en anticiperen op de verschillende belangen die er spelen binnen het werkveld.